Article archive

Udhetim Turistik

15/11/2008 00:58
"MOS MUNGONI NE UDHETIMIN TUAJ" ORGANIZOHET NGA STUDENTET E SHENDETIT PUBLIK ME QELLIM TE AFROJ STUDENTET ME NJERI-TJETRIN, DUKE KRIJUAR NJE SOLIDARITET, I CILI ESHTE NJE NGA PARIMET BAZE NE SHENDTET PUBLIK. 2 NETE DHE 3 DITE NE KORCE DHE VOSKOPOJE. NGA DATA 21.11.2008 - 23.11.1008 CMIMI: 4300...
>>

Faqja eshte ne punim

11/06/2008 18:51
Faqja eshte akoma ne punim e siper.
>>

New event

07/03/2008 16:43
This is a sample event description. You can edit this description as you wish or remove the entire event.
>>

Historia e Shendetit Publik

09/06/2007 20:49
  Historia e Shendetit Publik Te njohurit e histories ben te mundur zgjerimin e te kuptuarit te problemeve shendetsore te komunitetit dhe lehteson perballjen me to. Permes syve te histories ne mund te shohim se si shoqerite njerezore perpunuan konceptin e semundjes dhe e trajtuan ate....
>>

Shoqerite prehistorike

09/06/2007 20:48
Shoqerite prehistorike   Toka konsiderohet te ekzistoje prej rreth 4.5 miliarde vitesh, nderkohe qe veglat me te vjetra prej guri deshmojne pranine e paraardhesve te njeriut qe prej 2.5 milion vjetesh. Homo Erectus jetoi nga 1.5 milion deri ne 500 000 vite me pare dhe Homo Sapiens...
>>

Bota e lashte

09/06/2007 20:43
Bota e lashte Zhvillimi i bujqesise i sherbeu popullates njerezore ne rritje ta mbeshteste ekzistencen e saj jo vetem tek gjuetia, si dhe nxiti nje organizimin e shoqerive me komplekse. Tregetia dhe qeverisja ishin ishin te lidhura ngushte me zhvillimin e shoqerive urbane. Rritja e popullates...
>>

Periudha e mesjetes (shek. V - shek. X i e.s)

09/06/2007 20:42
Periudha e mesjetes (shek. V - shek. X i e.s) Perandoria romake mbaroi se ekzistuari si nje shtet I organizuar menjehere pas renies dhe plackitjes se Romes gjate shekullit te peste. Perandoria e lindjes mbijetoi ne Konstandinopoje, me nje qeverisje teper te centralizuar. Derisa u pushtua nga...
>>

Rilindja (1500 - 1750)

09/06/2007 20:41
Rilindja (1500 - 1750)   Shitblerjet, industria, tregetia, shoqerite tregetare dhe udhetimet zbuluese ne kerkim te tregjeve te reja cuan ne zhvillimin e klasave te mesme dhe qyteteve te pasura. Minierat, fonderite dhe manifakturat industriale lulezuan duke krijuar te mira...
>>

Periudha e mesjetes (shek. XI - shek. XV)

09/06/2007 20:41
Periudha e mesjetes (shek. XI - shek. XV)   Ne periudhen e mevoneshme feudale, konceptet e lashta hebraike dhe greko-romake mbi shendetin ishin ruajtuar dhe lulezuan ne perandorine muslimane. Gjate shekullit te 12-te mjeku dhe filozofi cifut Moses Maimonides, I trajnuar ne Kordova dhe I...
>>

Ky eshte fundi i botes - Vdekja e zeze

09/06/2007 20:37
Ky eshte fundi i botes - Vdekja e zeze  “Zhurma per murtajen e tmerrshme  te shfaqur ne Kine dhe qe po shperndahej permes Tartarise (Azia qendrore) ne Indi dhe Persi, Mesopotami, Siri, Egjipt, dhe ne te gjithe Azine e vogel kish mberritur ne Europe ne 1346.      ...
>>

Items: 1 - 10 of 12

1 | 2 >>

Search site

© 2008 All rights reserved Studentet E Shendetit Publik