Udhetim Turistik

15/11/2008 00:58

"MOS MUNGONI NE UDHETIMIN TUAJ"

ORGANIZOHET NGA STUDENTET E SHENDETIT PUBLIK ME QELLIM TE AFROJ STUDENTET ME NJERI-TJETRIN, DUKE KRIJUAR NJE SOLIDARITET, I CILI ESHTE NJE NGA PARIMET BAZE NE SHENDTET PUBLIK.

2 NETE DHE 3 DITE NE KORCE DHE VOSKOPOJE.
NGA DATA 21.11.2008 - 23.11.1008
CMIMI: 4300 LEK/PERSON
PERFSHIHEN: UDHETIMI, FJETJA+MENGJESI

"MOS MUNGONI NE UDHETIMIN TUAJ"

PER ME SHUME INFO KONTAKTONI: +355693576594

Back

Search site

© 2008 All rights reserved Studentet E Shendetit Publik