Shakarkoni

Ketu mund te shkarkoni file te ndryshem, sidomos ato qe i perkasin Shendetit Publik.
(Nqs keni ndonje sygjerim apo kerkoni dicka qe nuk e gjeni, na lajmeroni se dhe mund tju ndihmojme)
email: shendetipublik@gmail.com
(Ne punim)
 

 

Search site

© 2008 All rights reserved Studentet E Shendetit Publik